Lena Byström

+ Ledarskap och förändring

Lena Byström – coach med mer än 25 års erfarenhet av ledarskap från finans, bemannings– och hälso&sjukvårdsbranschen. Hon har lett verksamheter inom försäljning, riskhantering, administration och kundservice. Senast kommer hon från en roll som landschef för analys och riskhantering inom en stor nordisk organisation. Lena har lång erfarenhet av omorganisationer, förändringsarbete och effektivisering av processer på operativ och strategisk nivå. Hennes fokusområde är att bygga och utveckla effektiva ledningsgrupper. Hon har även erfarenhet av att ha arbetat som ordförande och ledamot i styrelser. Lena har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm med kompletterande studier från KTH. Certifierad Coach samt licensierad MBTI personlighetstestare och certifierad i Extended DISC.