Carina Nordgren

+ Affärsutveckling och ledarskap

Carina har mer än 20 års erfarenhet  av affärs- och ledarutveckling. Hon har lett verksamheter som VD, affärsområdes chef och har under de senaste 6 åren varit ansvarig för ett svenskt dotterbolag i en global konsult verksamhet. Hon är också erfaren av att arbeta i styrelser, såväl som ordförande som ledamot, och har under flera år arbetat i beredningsgruppen  för Utmärkelsen Guldklubban.Carina är fokuserad på ledarutveckling på högsta ledningsnivå  för såväl ledningsgrupper som för individer. Hennes expertområde är förändringsledning och utvecklingsprocesser för förändring, mål och prestationsstyrning och affärs- och verksamhetsplanering.Hon har vidare också erhållit utmärkelse för framgångsrik implementering av mångfald. Carina tog sin Jur.Kand vid Stockholms Universitet, med tillägg för ekonomi och strategisk HRM och hon är certifierad MBTI personlighetstestare och utbildad coach.

001